sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Kansasiin paluu

Viikonloppu oli ja meni taasen. Tuli sitä kynnetkin tytöltä leikattua, niinkuin melkein joka viikonloppu. Huolimattomasti tuli kahdesta kynnestä verta, toisesta rutkasti enemmän. Mitäs nirhin oikeen lyhyeksi.. Lauantain ja sunnuntain välisen yön tyttönen siis nukkui mummun ja papan luona ihan ilman äitiä. Äiti kun paineli tämän hyvän isä ehdokkaan luokse yöksi.;) Nette meinaan rakastaa niin maan paljon Jannea. Täällä kannuksessa se pelkää melkein kaikkia poikia. Jopa Tomia, joka käy kuitenkin melkein joka päivä. Onhan se sentään mun paraskaveri täällä. Tomi kuitenkin kertoi eräs päivä, että alussa inhosi Netteä. Nyt se on kuitenkin suunnattoman rakastunut siihen ja neito on kuulemma paras hänen tuntemansa koira.:P GO NETSKI GO! Kyllähän se Nette Tomista tykkää. Ensin pitää vaan aina vahtia reviiriä ja pitää Jannen puolesta huolta ettei vaan muut miehet koske. Ihana tyttö, suojelee mammaa<3

Sunnuntain jälleen näkemin oli varsin riemukas. Netellä oli nyt viikonlopun ne menkkapöksyt, mutta verestä ei mitään huomioitavaa. Turvotuskin laskenut. Liekkö olleet sitten vielä mitään.. Oltiin Neten kanssa urheilullisia ja käveltiin kämpälle juna-asemalta. Sain jopa askelmittarin viikonloppuna ja vihdoin pääsen sitä käyttämään. Nette rakastaa erästä pientä juttua lenkeillä. Se oikein odottamalla odottaa milloin sanon sille ne mukavat sanat:
"Nette! Taluta!"
Tällöin ojennan Netelle hihnan toisen pään ja mussu pääsee itseään taluttamaan. Ja voi sitä onnen määrä! Kyllä neiti sitten pomppiikin ja on vaan niin iloinen. Pieni jänes!

Tänään oli tarkotus vielä lähteä lenkille kaverin kanssa, mutta yllätyksenä ei todellakaan tullut että se TAAS peruu kaiken.
"Mennään huomenna."
Joo niin varmaan mennään.. Ehkä ensi vuonna.:) Mutta mie meenki Neten kans sitte ihan mielellään kahestaankin. Hyvä musiikki ja Nette. Voisko parempaa olla<3

Nytten painelen Neten viekkuun tuonne sänkyyn. Oulaisissa kun me ei nukuta koskaan vierekkäin.:)

Juna-asema-kämppä
ASKELIA: 3114
KCAL 93.42
KM 2.179

1 kommentti:

  1. Hö, mäki haluun tuommosen askelmittarin, mistä näkee kalorit ja kaikki !

    VastaaPoista