tiistai 26. tammikuuta 2010

Ahkeruutta

Ollaan täällä Neten kanssa yritetty parhaamme mukaan lenkkeillä hurjanlailla. Mutta myönnän.. Se on tääs hiipumassa, mutta me vaan porskutetaan.

Nette on päässy treenaamaankin. Eilen Pipan tunnilla näytettiin joululomalla opetellut temput ja opeteltiin vähän sammuttamaan valoja. Ulkona oli pujottelua ja luoksetuloa. Otettiin myös muutamat haku harjoitukset.

Tänään taasen Miikun tunnilla oltiin hallilla. Siellä harjoiteltiin kapulan tuontia, paikallaan oloa ja otettiin myös muutama haku. Lopuksi pidettiin luoksetulo, jossa oli koiria ja ihmisiä, jotka muodostivat käytävän.

Mulla ei ollut mitään innostusta tänään, niinpä Nettekin meni paskasti. Hermot petti alinomaan.. Mutta ressaa vaan tuo Kokkola, en halua sinne enää..

On tänään kuitenkin ollut myös tosi mukavaa. Yritystoiminnan tunnilla piti tehdä mainos tai kotisivut, joten me tehtiin mainos. Kameraa, movie makeria ja musiikkia käyttäen saimme kokoon niin vallan loistavan mainoksen Mopsin Mässystä, että meidät pitäisi oikeen palkita tästä. Huomenna ensi esiintyminen! Puolet meidän luokasta saa viedä videolta neitsyyden.:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti